Viernes 30/10/15 Xavi Castillo

Continuant en la línea encetada en monòlegs anteriors, al Xavi Castillo: Veriueu-ho!, desenvoluparem el concepte “teatre d’investigació”: un repàs crític, satíric i bufonesc de l’actualitat.

Aquest espectacle es tracta d’una versió teatralitzada d’una altra faceta de la companyia: els programes d’humor Veriueu-ho!, que es poden veure en les xarxes socials. L’humor sorgeix de la mateixa realitat, per mitjà de comentar notícies aparegudes en premsa o televisió, de manera que els sketchs i les bromes canvien i van adaptant-se al moment actual. Per fer-se una idea, alguns personatges que han passat pel Xavi Castillo: Veriueu-ho! són el rei i el seu elefant, Wert i la seua LOMCE, una fallera anticatalanista, el sermó homòfob del bisbe Juan Antonio Reig Pla o els caquis de Cotino.

Aquest monòleg és la nostra manera de respondre, d’indignar-se davant el moment polític i social que vivim: fer una sàtira directa i intentar, almenys, que el públic riga amb tota aquesta empastrà. Benvinguts al Veriueu-ho!

Nota importante: espectáculo en valenciano.

.Cartel Xavi Castillo en Clan Cabaret (1)